Kurssit ja hinnat kaudella 2021-2022

Viikkoharjoitukset pidetään syksyllä 2020 Riistavedellä Melalahden koululla (Keskustie 29). Kurssiohjelman löydät etusivulta. Uudet ja selkeät värikoodit sekä tuntikuvaukset helpottavat sinua tasosi valinnassa:

PERUSTEET
Aloita tästä, oppiminen on helppoa. Ennakkotaitoja ei tarvita. Jokainen tunti alkaa tanssin perusaskeleiden opettelusta. Vihreällä tasolla harjoitellaan ensimmäiset tanssikuviot, haetaan oikea rytmi ja opetellaan viemisen ja seuraamisen perusteita.

PERUSTEET / KESKITASO
Tämä taso sopii sinulle, jolla on opetettavasta lajista jo hieman perusteita pohjalla. Tunnilla edetään nopeasti perusteista keskitasolle. Sinivihreät tunnit ovat hyvä välivaihe siirryttäessä keskitasolle.

KESKITASO
Jatka tänne, kun olet saanut vihreiltä tunneilta perusasiat haltuun ja tanssisi alkaa sujua. Sinisillä tunneilla harjoitellaan mm. lisää kuvioita ja niiden variointia sekä saadaan vinkkejä musiikintulkintaan. Sinisten tuntien sisältöön kuuluvat olennaisena osana myös tanssiasennot ja -otteet, tanssitekniikka sekä parityöskentely eli asiat, joiden varmaa hallintaa tarvitset punaiselle tasolle siirtymistä varten.

TEEMA
Teema tuo uusia tanssilajeja kurssivalikoimaan tai tuttuihin lajeihin uusia aiheita, näkökulmia ja variaatioita. Opetus lähtee perusteista ja etenee nopeasti ryhmän tason mukaan.

HINNAT

Kertamaksu (60 min.) 10 / 8 €.
Seuran jäsen voi ostaa tanssipassin:
5 tanssituntia / 35 €
10 tanssituntia / 60 €
2021 alkaen tanssipassi on voimassa kaksi vuotta ostopäivästä lukien.
Alle 18-vuotiaat ilmaiseksi.
Opiskelijat puoleen hintaan.