Kurssit ja hinnat kaudella 2021-2022

 

 

 

 

 

 

Viikkoharjoitukset pidetään syksyllä 2021 Riistavedellä Melalahden koululla (Keskustie 29).

 

HINNAT

Kertamaksu 75 minuutin opetuskerralta on 10 euroa (jäsenillä 9 €).
Seuran jäsen voi ostaa tunteja edullisemmin:
5-kortti oikeuttaa viiteen 75 minuutin tanssikertaan, hinta 40 €.
10-kortti oikeuttaa kymmeneen 75 minuutin tanssikertaan, hinta 70 €.
5-kortti ja 10-kortti ovat voimassa kaksi vuotta ostopäivästä lukien.
Alle 18-vuotiaat ilmaiseksi.
Opiskelijat puoleen hintaan.

Jäsenmaksu 25 € / kalenterivuosi.

Vanhat tanssipassit on käytettävä seuraavien kymmenen toteutuvan viikkoharjoituksen aikana. Vanhaa tanssipassia voi käyttää myös joillakin viikonloppukursseilla.

Värikoodit sekä tuntikuvaukset helpottavat sinua tasosi valinnassa:

PERUSTEET
Aloita tästä, oppiminen on helppoa. Ennakkotaitoja ei tarvita. Jokainen tunti alkaa tanssin perusaskeleiden opettelusta. Vihreällä tasolla harjoitellaan ensimmäiset tanssikuviot, haetaan oikea rytmi ja opetellaan viemisen ja seuraamisen perusteita.

PERUSTEET / KESKITASO
Tämä taso sopii sinulle, jolla on opetettavasta lajista jo hieman perusteita pohjalla. Tunnilla edetään nopeasti perusteista keskitasolle. Sinivihreät tunnit ovat hyvä välivaihe siirryttäessä keskitasolle.

KESKITASO
Jatka tänne, kun olet saanut vihreiltä tunneilta perusasiat haltuun ja tanssisi alkaa sujua. Sinisillä tunneilla harjoitellaan mm. lisää kuvioita ja niiden variointia sekä saadaan vinkkejä musiikintulkintaan. Sinisten tuntien sisältöön kuuluvat olennaisena osana myös tanssiasennot ja -otteet, tanssitekniikka sekä parityöskentely eli asiat, joiden varmaa hallintaa tarvitset punaiselle tasolle siirtymistä varten.

TEEMA
Teema tuo uusia tanssilajeja kurssivalikoimaan tai tuttuihin lajeihin uusia aiheita, näkökulmia ja variaatioita. Opetus lähtee perusteista ja etenee nopeasti ryhmän tason mukaan.

Viikonloppukurssi 18.9. – 25.9.2021 Tuusniemellä