Koillis-Savon Tanssijat

Koillis-Savon Tanssijoiden perustava kokous pidettiin Kaavilla vuoden 2008 marraskuussa ja varsinainen toiminta aloitettiin Juankoskella vuoden 2009 alussa. Siitä lähtien seuran toiminta on vakiintunut säännölliseksi Koillis-Savon alueella: Kaavilla, Riistavedellä, Juankoskella ja Tuusniemellä. Tanssiseuran toiminnan tarkoituksena on kehittää, edistää ja ylläpitää monipuolista lavatanssiharrastusta. Kursseilla opetellaan niin perinteisiä lavatansseja kuin lavalattareitakin ja rock’n swing -tansseja.

Seuramme järjestää mm. viikkoharjoituksia, viikonloppukursseja sekä tanssimatkoja. Teemme yhteistyötä eri yhteisöjen ja tahojen kanssa. Seura antaa ihmisille mahdollisuuden tutustua uusiin ystäviin tanssin kautta. Haluamme tehdä tanssiharrastuksen aloittamisen mahdollisimman helpoksi ja saada aikaan tanssin iloa. Seura on voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen rekisteröity yhdistys.

Harjoituksiin ja muuhunkin toimintaan voi tulla mukaan kuka tahansa ikään tai sukupuoleen katsomatta. Tanssiseuran perustaminen Koillis-Savon alueelle on mahdollistanut tanssin harrastamisen lähellä ja innostus lajiin onkin ollut suuri.